Geen producten (0)
 

Unger Hydropower RO Filter

€ 5.499,00 € 4.949,10 (exclusief btw 21%)
Levertijd 1-5 werkdagen
Specificaties
Productcode RO40C
Omschrijving

5 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR HYDRO POWER® RO

 • Maximaal vermogen
  Met een zuiver water-vermogen van max. 400 liter per uur kan het HydroPower RO-filtersysteem door max. 3 gebruikers tegelijkertijd gebruikt worden.
 • Innovatief assistentiesysteem RO SMARTGUARD
  De intelligente elektronische meet- en controletechnologie bewaakt de toestand van de systeemcomponenten en optimaliseert looptijden en onderhoudskosten.
 • Automatische onderhoudsfuncties
  De geprogrammeerde in- en uitschakelfuncties verlengen de levensduur van de filtercomponenten en verlagen daardoor lopende kosten.
 • Compact, robuust design
  Doordachte systeemopbouw, hoogwaardige materialen en zorgvuldige afwerking zorgen op betrouwbare wijze voor lange houdbaarheid.
 • Supersnel en eenvoudig onderhoud
  De gebruiksvriendelijke FastLock snelsluiting maakt tot 30 keer snellere vervanging van alle filtercomponenten mogelijk.
Reacties

Ook interessant

€ 136,51 € 122,86
€ 107,13 € 96,42
€ 39,96 € 35,96

 

 

ZUIVER WATER-FILTERS

Deïnisatie (DI) verwijdert 100% van de mineralen en genereert daarmee een hoge waterkwaliteit. Filter met een relatief voordelige startinvestering. Al het gefilterde water kan gebruikt worden. Mobiel voor direct gebruik ter plekke. Het RO-proces genereert ca. 95-98% zuiver water. Filter met relatief hoge startinverstering, maar nauwelijks onderhoudskosten. Mobiel voor direct gebruik ter plekke. Wel is er stroom nodig voor de pomp.