Geen producten (0)

Klantenservice

Voor vragen en/of klachten kunt u ten aller tijden terecht bij onze klantenservice, deze is te bereiken via 035 887 48 98 of verkoop@ungercleaning.nl

 

Retouren

U heeft recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor de retourkosten komen voor uw eigen rekening. Indien u gebruikt wilt maken van uw herroepingsrecht*, zal het product in de originele staat en verpakking aan  ons geretourneerd moeten worden. Wilt u gebruik maken van dit recht, laat ons dit dan weten via verkoop@ungercleaning.nl. Wij zullen u vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Wanneer u een artikel retour of ter reparatie naar ons wilt versturen kunt u dat doen naar het volgende adres:

Ungercleaning

t.a.v. retouren of reparaties

De Peppels 32-36

1402 KV Bussum

 

 

Klachten

Wanneer u klachten heeft raden wij u eerst aan deze bij ons kenbaar te maken via bovenstaand e-mailadres. Leidt dit niet tot een oplossing dan is er sinds 15 februari 2016 voor consumenten in de EU ook de mogelijkheid om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

* Formulier voor herroeping